Younited

/ januari 1, 2023/ Algemeen

Ben je een freelancer en ben je op zoek naar meer werk, of denk je erover na om voor jezelf te gaan beginnen? Of run je een bedrijf en zou je graag freelancers in dienst nemen voor bepaalde functies of opdrachten? Dan is Younited de ideale plek voor jou! Hier komen opdrachtgevers en ondernemers allemaal samen, om op zoek te gaan naar de beste match. Je kunt hier op zoek naar opdrachten die passen bij jouw kwaliteiten en ambities, en ook als opdrachtgever kun je hier de beste match vinden voor jouw opdracht of dienst. In beide gevallen zul je hier zeker slagen. Het is een soort marktplaats voor werkopdrachten!

Opdrachtgevers

Ben jij op zoek naar de ideale match voor jouw opdracht of dienst? Ben je al een tijdje op zoek, maar heb je nog niet de juiste persoon gevonden? Het is soms lastig om een goede match te vinden als je niet de juiste contacten hebt. In dit geval is het een goed idee om te zoeken via Younited. Je kunt hier je opdracht plaatsen, en hier zullen verschillende freelancers op reageren. Jij kunt dan aan de hand van je specifieke wensen de juiste persoon kiezen. Ook weet je zeker dat degene die je inhuurt verzekerd is en de juiste papieren heeft. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld extra wensen toevoegen zoals een verplichte VOG. En een groot bijkomend voordeel is ook, dat Younited al jouw administratie uit handen neemt. Dat scheelt een hoop gedoe! Je kunt alles makkelijk invoeren en bijhouden in een digitaal overzicht. Dus zzper gezocht? Younited!

Zelfstandig ondernemers

Natuurlijk is het ook voor zzpers een perfect platform om de juiste opdrachten te vinden. Soms is het moeilijk om genoeg werk te vinden op straat, of via via. Je komt net rond maar hebt behoefte aan meer werk of nieuwe uitdagingen. Of misschien heb je even tijdelijk minder werk of ben je net begonnen in het vak. Bij Younited gaat het niet alleen om je werkervaring of het aantal jaren dat je het werk al uitvoert, maar het gaat hier ook om jouw kwaliteiten, ambities en eigenschappen. Met een uitgebreid aanbod aan opdrachten is het de ultieme plek om matches te zoeken waar je je kwaliteiten kunt uitoefenen, en doen waar je echt gelukkig van wordt. Hier zul je zeker de ideale matches vinden voor jouw kwaliteiten. Neem een kijkje bij de zzp vacatures en start jouw avontuur bij Younited! 

Deel dit Bericht